Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Hazır Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik ev standart olarak H sistem duvar bloklarıyla kurulur. Müşteri talebine göre dıştan ahşap desen, fuga gibi kaplama uygulamaları yapılabilmektedir.

Aydınlatma ve su armatürlerine varana kadar tüm malzemeler prefabrik villa fiyatlarına dahil olarak modern-day fabrikada hazırlanır. Yeriniz nerede olursa olsun başka malzemelere ihtiyaç duyulmadan eviniz kullanımınıza hazır halde kurulur.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Dört mevsim kullanıma uygundur. Yazın aşısı ısınma kışın ise ısınmama sorunları yaşanmaz.

Duvar ve çatı sistemiyle iyi izole edilmiş prefabrik ev ses yalıtımına sahiptir. Yalıtım performansını sergi alanlarımızı ziyaret ederek deneyimleyebilirsiniz.

Pricing at this time is a great insulation and developing resources made use of. prefabricated home price ranges are on our site. Also, because the sq. meter grows, the value will increase in immediate proportion to it. All styles and pricing my prefab property also accessible.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi prefabrik ev modelleri de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu prefabrik ev modelleri bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve prepareına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Amerikan tarzı yaşam alanları olarak tanımlanabilecek standart prefabrik ev modellerinin yanı sıra taş ev veya ahşap dağ evi görünümünde olanlar da vardır. Bungalov formunda prefabrik ev modelleri de bulmak mümkündür. Prefabrik bahçe evi formundaki one veya 2 katlı olurken prefabrik bağ evi modelleri genellikle katlı ve geniş metrekaredir. Yazlık olarak da kullanıma uygun ve sıcak iklimlerde kullanılması için prefabrik ev modelleri ısı yalıtımlı olarak kullanıcılara sunulan 2, three katlı prefabrik ev çeşitleri, özellikle yazlık satın almayı tercih etmeyenlerden ilgi görür.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda prefabrik ev fiyatları bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih prefabrik ev yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çok sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Prefabrik ev kurulumu için firmanın vereceği beton strategyına göre 30 cm kalınlığında düzgün zemin betonu hazırlanması yeterli olmaktadır.

Report this wiki page